top of page
  • Foto van schrijverStS

Workshops najaar 2020

Wil je jezelf verdiepen in een nieuwe technologie? Dan ben je bij FabLab Erpe-Mere aan het juiste adres! Na het volgen van een van onze workshops kan je gegarandeerd zelf ook aan de slag om een eigen project op poten te zetten.


Welke workshops worden aangeboden?

Woensdag 14/10/2020 - Arduino (beginners) Vrijdag 23/10/2020 - lasercutting (beginners) Woensdag 28/10/2020 - 3D-printen (beginners) Vrijdag 13/11/2020 - vinylcutting (beginners) Woensdag 18/11/2020 - CNC-frees (beginners) Woensdag 25/11/2020 - 3D-tekenen in Fusion 360 (beginners)

Vrijdag 11/12/2020 - lasercutting (gevorderden) Woensdag 16/12/2020 - Python (beginners)


Wat houden deze workshops in? Tijdens een workshop leer je omgaan met de software die nodig is om de machine te besturen. Je leert zelfstandig een project uit te voeren met deze software om later zelf aan de slag te kunnen gaan. Deze workshops gaan door in een kleine groep waardoor persoonlijke begeleiding mogelijk is. Verdere omschrijvingen voor elke workshop vind je via volgende link https://www.fablaberpemere.be/workshops


Hoe lang duurt een workshop?

Elke workshop duurt ongeveer 3 uur.   De workshops gaan telkens door van 19.00 tot 22.00 uur, tenzij anders vermeld wordt bij de workshopinfo.​​​​


Hoeveel kost een workshop?

De kostprijs van de workshop is afhankelijk van enkele criteria.

Ben je een lid van FabLab Erpe-Mere, student of leraar, dan betaal je 25 euro per workshop. Beantwoord je niet aan bovenstaande criteria dan betaal je 40 euro per workshop.


Hoe kan je inschrijven?

Je kan inschrijven per workshop via https://www.fablaberpemere.be/workshops.


Coronamaatregelen

Omwille van de huidige situatie en de mogelijke heropleving van het Coronavirus in de komende maanden, informeren we al graag over de voorzorgsmaatregelen die wij nemen om de verspreiding te beperken.

We volgen de maatregelen van de overheid op en zullen daar dan ook stappen toe ondernemen. Zelf dragen we mondmaskers en dat verwachten we ook van onze deelnemers. Verder vragen we de handen te ontsmetten bij aankomst en vertrek.

131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronamaatregelen zomerkampen 2021

Onze zomerkampen zijn weer in aantocht! Door de huidige Coronamaatregelen zal het een editie zijn die, net als vorig jaar, wat anders is dan anders; maar daarom niet minder leerrijk en leuk! Hieronder

Comments


bottom of page