top of page

Vacuüm forming

Logo_FLEM.png

 

De middelste vacuümvorm machine uit de desktop serie van Formech is de Formech 450 DT. De Formech 450 DT is de kleinste desktop machine waarbij de verwarmingszones in te stellen zijn met de nieuwste techniek. De 450 DT heeft een touchscreen PLC bedieningsscherm met hoge resolutie voor precieze en gemakkelijke bediening. Door deze PLC touchscreen is het mogelijk eenvoudig 20 voor geprogrammeerde instellingen op te roepen.

De Formech 450 DT heeft een vormgebied van 430 x 280 mm en met een hoogte van 160 mm. de vier instelbare verwarmingszones en Quartz elementen zorgt dit voor een snelle response en veel vorm mogelijkheden. Door de release button op de machine kan middels lucht zowel het model als de mal afkoelen en lossen.

De vacuümvorm machine Formech 450 DT wordt veel gebruikt voor industrieën en toepassingen zoals chocolade (mallen), displays, plastic onderdelen, educatie (verschillende opleidingen) en prototyping en productie van kleine plastic onderdelen en mallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vormgebied: 430 x 280 mm
Plaat Grootte: 450 x 300 mm
Maximale dieptetrekking: 160 mm
Maximale materiaaldikte: 6 mm
Verwarmingzones: 4
Type heaters: Quartz
Breedte: 639 mm
Hoogte: 525 mm
Diepte: 986 mm
Gewicht: 75Kg
Eenfase Stroomvereisten: 208-240V / 13A
Europa – 3 Fase Voedingsvereisten: Niet van Toepassing
Verenigde Staten – 3 Fase Voedingsvereisten: Niet van toepassing
Energie Verbruik: 2.3kW
Externe luchtaansluiting: Niet nodig
Type vacuümvormmachine: Tafel modellen
Type product: Vacuümvormmachine

 

Kenmerken

4 “Mono HMI / PLC-interface met geheugenfunctie
Mitsubishi geïntegreerde PLC / HMI met 4 “mono touchscreen-besturing en 20 programmeerbare vooraf instellingen.

Quartz verwarming met variabele stand-by
Quartz-verwarmers hebben het voordeel van een snelle respons en een hoog rendement, wat resulteert in tijd- en energiebesparingen.

4 onafhankelijk regelbare verwarmingszones
Vier verwarmingszones en Quartz verwarmingssystemen zorgen voor een snelle warmtereactie met een groter regelbereik om uitdagende vormen en materialen te vormen.

Vacuüm & vrijlating
Nadat het gevormde deel is afgekoeld, wordt lucht tussen de mal en de plaat geperst om te helpen bij het loslaten van de kunststofplaat en model

450DT-2-1.jpeg
bottom of page