top of page

Workshops herfst 2019

Wat was het gezellig druk in het FabLab!

Op woensdag 16/10 vond er een workshop introductie lasersnijden plaats onder leiding van Stefaan. Na een avondje experimenten met inkscape gingen de deelnemers tevreden naar huis met een gepersonaliseerde sleutelhanger.


Woensdag 6/11 was dan de workshop Fusion 360 aan de beurt met de vakkundige kennis van Dieter. De deelnemers leerden zo de kneepjes van het vak.Twee weken later was het aan de workshop CNC Frees om mensen te inspireren. Rik nam de deelnemers onder zijn vleugels en maakte hen wegwijs door hun eerste project.


De volgende workshop van deze periode vond plaats op woensdag 27/11. Laat jij je ook verbazen door programmeertaal? De deelnemers van de workshop Arduino zijn er alleszins door gebeten!


In december sloten we op woensdag 11 december een fantastisch jaar af met een laatste workshop lasersnijden! Stefaan nam de deelnemers opnieuw op sleeptouw en leverde samen met hen deze fantastische sleutelhangerhouders af!40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronamaatregelen zomerkampen 2021

Onze zomerkampen zijn weer in aantocht! Door de huidige Coronamaatregelen zal het een editie zijn die, net als vorig jaar, wat anders is dan anders; maar daarom niet minder leerrijk en leuk! Hieronder

Comments


bottom of page