top of page

Media Lab

Bijgewerkt op: 6 apr. 2019



Opening Media Lab op zondag 25 november!

De opening van het Media Lab nadert met rasse schreden. Op 25 november kan je de verschillende zones in het Media Lab verkennen: de vocal booth, de VR-ruimte, de green screen, de programmeer hoek en de presentatiehoek. Graag leggen we jullie uit welke mogelijkheden en kansen het Media Lab zal bieden. Het nieuwe logo van het Media Lab geven we alvast prijs.

 

Bedankt!

De realisatie van het Media Lab was slechts mogelijk dankzij de ondersteuning van verschillende partners. Graag bedanken we de Sint-Jozef school Mere voor het ter beschikking stellen van het lokaal en de uitvoering van de noodzakelijke aanpassingen aan deze ruimte. Hanssens Telecom en Canon gaven - net zoals bij de opstart van het Fablab - een financiële injectie als blijk van interesse en vertrouwen in ons project. IT1 behoort tot de koplopers binnen de Oost-Vlaamse IT-markt. Dankzij hun ondersteuning, expertise en connecties konden we onze relatief beperkte financiële middelen optimaal benutten. IT1 staat voor kwaliteit, de beste marktprijzen, uitstekende technische kennis en dienstverlening en dat hebben wij mogen ervaren! De projectsubsidie van Cera foundation gaf ons de mogelijkheid om onze green screen te voorzien van een uitstekende belichting en de presentatieruimte uit te rusten met een interactieve touchscreen! De uitbreiding van het Fablab met een Media Lab zou nooit mogelijk geweest zijn zonder de jaarlijkse ondersteuning van de gemeente Erpe-Mere. We zijn al onze 'sponsors' dankbaar voor hun bijdrage.


Een preview!

We willen nog niet te veel prijsgeven. Benieuwd naar het resultaat? Op 25 november 11.00 uur is het officiële opening van het Media Lab en vanaf 12.00 uur is zowel het Fablab als het Media Lab vrij te bezoeken! Ben je toch nieuwsgierig? Wil je de werken in het Media Lab op de voet volgen? Neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina!

 


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronamaatregelen zomerkampen 2021

Onze zomerkampen zijn weer in aantocht! Door de huidige Coronamaatregelen zal het een editie zijn die, net als vorig jaar, wat anders is dan anders; maar daarom niet minder leerrijk en leuk! Hieronder

bottom of page