top of page
  • Foto van schrijverSiebe

Dag van de Wetenschap @FabLab

Bijgewerkt op: 4 apr. 2019Ter gelegenheid van onze 3de verjaardag organiseren we op de Dag van de Wetenschap een open dag waar iedereen welkom is! Noteer alvast 26 november in je agenda, het FabLab staat dan open voor iedereen van 10 tot 18u. Wat is een FabLab? Hoe gaat het in zijn werk? Hoeveel kost het? Wanneer kan ik er terecht? Dit zijn slechts enkele vragen waar we je een antwoord op zullen geven!

Ook de STEAMachine van FabLab Factory zal aanwezig zijn. Kom dit mobiele FabLab verkennen, ideaal voor teambuildingsactiviteiten of een workshop rond prototyping in jouw school of jouw onderneming.

Breng ons een bezoekje en maak kans op een gratis workshop “How To FabLab”. Waarin je kennis maakt met alle machines die aanwezig zijn in ons FabLab. Zo kan je er snel mee aan de slag!

Overzicht van onze demo’s:

- 3D-Printing

- Lasercutting

- Milling

- Vacuum Forming

- Vinylcutting

- STEAMachine

Naast deze demo’s is er ook een gratis workshop solderen voor kinderen en jongeren voorzien. Maak zelf je eigen kerstboompje, dobbelsteen of verkeerslicht. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 12 tot 99 jaar. Kinderen onder de 14 jaar worden best begeleid door een volwassene. Deze soldeer kits voor de workshop worden gesponsord door Velleman. Hierdoor is deze workshop volledig gratis!

Laat je verrassen door de mogelijkheden van het FabLab en het enthousiasme van de medewerkers. Misschien word je ook wel besmet met het ‘maker-virus’!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page