• Siebe

Dag van de Wetenschap

Bijgewerkt: 4 apr 2019Dit jaar doen we terug mee aan de Dag van de Wetenschap. Op deze dag zetten verschillende bedrijven en organisaties hun deuren open en laten hun bezoekers kennis maken met de Wetenschap van de 21ste eeuw. Ook wij zetten onze deuren wagenwijd open voor jong en oud. Doorlopend zijn er demo's lasersnijden, 3D-printen, 3D scannen, frezen met onze nieuwe CNC machine en programmeren met Genuino (Arduino). De jongsten kunnen aan de slag met scratch, lego WeDo of met de beebots, edison robots en snapcircuits. Kom zeker een kijkje nemen! Iedereen is welkom.

We zijn doorlopend open van 10u tot 18u.

Adresgegevens


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Partners

Created by FabLab Erpe-Mere volunteers.

                           | Privacy Policy