top of page

Lasercutten op schoenen, het kan!


Proficiat aan Annelies Wouters met het prachtige resultaat van haar project!

Annelies heeft de lasercutter op leder gebruikt om het volgende originele resultaat te bekomen.

Annelies:

"Voor het ontwerpen van de laars heb ik mij laten inspireren door de Venetiaanse trappen in het Vaticaans Museum te Rome. Het is een spiraaltrap. De print op de laars is het liedje 'Imagine' van John Lennon in morse. Elke strofe is in morse en in spiraalvorm op de laars gelasercut. De strofen van het liedje alterneren aan de binnenkant en buitenkant en de morse-tekens worden kleiner naar onder toe. De print werd gelasercut in het blauwe leder met een zeer mooi resultaat.

De tweede schoen is een flatform op basis van een brogue (dit is een chique herenschoen met decoratieve gaatjes en vaak met veters) en geïnspireerd op het beroep loodgieter. Het zwarte leder heeft de vorm van een toilet vooraan en in zijn geheel van een antiek bad. De witte strepen stellen een overlopend bad voor en het witte leder stelt geperforeerde waterdruppels voor. Het gebombeerde stuk in grijs met een metaallook verwijst naar sommige riooldeksels. Hier werd de lasercutter gebruikt op het zwarte en het witte leder. Ook opnieuw een zeer mooi resultaat."

En dat vinden wij ook! :-)


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronamaatregelen zomerkampen 2021

Onze zomerkampen zijn weer in aantocht! Door de huidige Coronamaatregelen zal het een editie zijn die, net als vorig jaar, wat anders is dan anders; maar daarom niet minder leerrijk en leuk! Hieronder

bottom of page