top of page

FabLab Zomerkampen 2016


De 2 weken zomerkampen zijn reeds voorbij, we kunnen terugkijken naar twee weken vol technologie, creativiteit, verschillende spellen en allerlei sporten.

Dit keer leerden we werken met de 3D-Printer, maakten we onze eigen scratch games, programmeerden we de Beebots en gingen we al spelend leren met Osmo. Ook maakten we ons eigen rekker-pistool met de lasercutter, maakten we onze eigen robots met Lego Wedo en we deden nog veel meer.

De oudste groep bouwde een slottrack en een gocart.

Foto's kan je vinden op de Facebookpagina

Echt de sfeer opsnuiven kan ook met deze 360-graden foto's!
8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronamaatregelen zomerkampen 2021

Onze zomerkampen zijn weer in aantocht! Door de huidige Coronamaatregelen zal het een editie zijn die, net als vorig jaar, wat anders is dan anders; maar daarom niet minder leerrijk en leuk! Hieronder

bottom of page